You are here

Poef - Bill - Zwart/Wit

€89,99 
Only -1 items left in stock

Op reservatie verkrijgbaar

klik hier voor meer informatie

Wil jij net dat beetje meer in je interieur? De Bill poef, afgewerkt in stof, heeft een retro zwart/wit patroon en is daardoor lekker eigenzinnig. Perfect om aan te schuiven als gasten afkomen voor een borreltje, als zitje voor de kinderen of als voetensteun om heerlijk te ontspannen.

Het lichte gewicht zorgt ervoor dat hij makkelijk verplaatsbaar is. 

Ook leuk, deze poef is tevens verkrijgbaar in hoogwaardig zwart/cognac leder. 

 

AFMETINGEN

Lengte 50cm
Breedte 50cm
Hoogte 38cm

 

This item is shipped per mail

Belgium and the Netherlands

  • €7
  • Free for orders over €59,99

* Is this items part of a larger order? Then the delivery rate of €65 may apply based on the total volume of your order. 

Other countries

Om een bestelling te plaatsen moet je ouder zijn dan 18 jaar. Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij jou af te leveren. De levertijd is afhankelijk van het product en de door jou gekozen betaalwijze. De verzendkosten zijn verschillend per product (zie productpagina), afhankelijk van de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. Levering is mogelijk op thuisadressen of andere adressen in België en Nederland. Voor andere landen kunnen wij een offerte op maat opmaken. Bij het afrekenen kan je de levering kiezen die het beste bij je past. Betalen kan via Bancontact, iDeal, Maestro, Home-banking, MasterCard, Visa en per overschrijving. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Wij garanderen je de terugbetaling van een artikel/artikelen, op voorwaarde dat ze in goede staat zijn gehouden. Tijdens het hoogseizoen en de solden kunnen leveringen langer duren.

Andere uitvoeringen

Pouffe
Leather pouffe