You are here

Terrazzo Bijzettafel - Florence - Wit/Zwart Terrazzo

€99,99 

Op reservatie verkrijgbaar

klik hier voor meer informatie

Met deze terrazzo bijzettafel is het niet moeilijk om te pronken in de woonkamer! Florence haar schoonheid zit 'm in de details - de taps toelopende zwarte pootjes in combinatie met de zwarte en grijze spikkels van het witte terrazzo blad geven het tafeltje een elegante en speelse uitstraling.

Deze Florence bijzettafel in wit terrazzo is verkrijgbaar in 3 verschillende afmetingen.

AFMETINGEN

Hoog

Diameter 32cm
Hoogte 45cm

 

Middel

Diameter 40cm
Hoogte 40cm

 

Laag

Diameter 50cm
Hoogte 32cm
This item is shipped per mail

Belgium and the Netherlands

  • €7
  • Free for orders over €59,99

* Is this items part of a larger order? Then the delivery rate of €65 may apply based on the total volume of your order. 

Other countries

Om een bestelling te plaatsen moet je ouder zijn dan 18 jaar. Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij jou af te leveren. De levertijd is afhankelijk van het product en de door jou gekozen betaalwijze. De verzendkosten zijn verschillend per product (zie productpagina), afhankelijk van de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. Levering is mogelijk op thuisadressen of andere adressen in België en Nederland. Voor andere landen kunnen wij een offerte op maat opmaken. Bij het afrekenen kan je de levering kiezen die het beste bij je past. Betalen kan via Bancontact, iDeal, Maestro, Home-banking, MasterCard, Visa en per overschrijving. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Wij garanderen je de terugbetaling van een artikel/artikelen, op voorwaarde dat ze in goede staat zijn gehouden. Tijdens het hoogseizoen en de solden kunnen leveringen langer duren.

Andere uitvoeringen

bijzettafel uit marmer
bijzettafel uit marmer
bijzettafel uit marmer
side table in marble