You are here

Terrazzo Bistrotafel Erik - Wit/Zwart Terrazzo

€299,99 

Op reservatie verkrijgbaar

klik hier voor meer informatie

Erik is een prachtige tafel dankzij het terrazzo tafelblad en de witte voet. Doordat Erik zo’n lichte kleur heeft is hij tijdloos en past hij in elke interieurstijl. De ronde vormen van deze tafel creëren dan weer een elegante en stijlvolle look.

Dankzij het grote tafelblad met een diameter van 70 cm, kan Erik ook perfect dienen als bistrotafel voor 2 personen. De hoogte van 74 cm zorgt ervoor dat je lekker lang én comfortabel kan tafelen! Niet twijfelen dus!

 

AFMETINGEN

Lengte 70cm
Breedte 70cm
Hoogte 74cm

 

This item can be collected or delivered

Belgium & the Netherlands

  • €65
  • Free delivery > €1999,99

De leverkosten zullen nooit €65 overschrijden. Bestel je meerdere grote producten, dan worden deze samen geleverd aan het maximumtarief van €65.

Other countries

 

 

 

Om een bestelling te plaatsen moet je ouder zijn dan 18 jaar. Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij jou af te leveren. De levertijd is afhankelijk van het product en de door jou gekozen betaalwijze. De verzendkosten zijn verschillend per product (zie productpagina), afhankelijk van de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. Levering is mogelijk op thuisadressen of andere adressen in België en Nederland. Voor andere landen kunnen wij een offerte op maat opmaken. Bij het afrekenen kan je de levering kiezen die het beste bij je past. Betalen kan via Bancontact, iDeal, Maestro, Home-banking, MasterCard, Visa en per overschrijving. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Wij garanderen je de terugbetaling van een artikel/artikelen, op voorwaarde dat ze in goede staat zijn gehouden. Tijdens het hoogseizoen en de solden kunnen leveringen langer duren.

Andere uitvoeringen