• Chhatwal Jonsson Kusse Impal 50x50cm Roze/Oranje
  • Chhatwal Jonsson Kusse Impal 50x50cm Roze/Oranje

You are here

Chhatwal & Jonsson - Kussen Impal - 50×50cm - Oranje/Roze

€69,99 

Op reservatie verkrijgbaar

klik hier voor meer informatie

Het Impal kussen met oranje en roze print van Chhatwal & Jonsson is gemaakt van 100% linnen. De hoes wordt met de hand gedrukt in Noord-India met behulp van zeefdrukken en traditionele drukmethoden, waardoor elke kussenhoes uniek is.

De achterzijde van de hoes is uitgevoerd in naturel linnen.

Inclusief binnenkussen.

AFMETINGEN

50×50cm  

This item is shipped per mail

Belgium and the Netherlands

  • €7
  • Free for orders over €59,99

* Is this items part of a larger order? Then the delivery rate of €65 may apply based on the total volume of your order. 

Other countries

Om een bestelling te plaatsen moet je ouder zijn dan 18 jaar. Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij jou af te leveren. De levertijd is afhankelijk van het product en de door jou gekozen betaalwijze. De verzendkosten zijn verschillend per product (zie productpagina), afhankelijk van de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. Levering is mogelijk op thuisadressen of andere adressen in België en Nederland. Voor andere landen kunnen wij een offerte op maat opmaken. Bij het afrekenen kan je de levering kiezen die het beste bij je past. Betalen kan via Bancontact, iDeal, Maestro, Home-banking, MasterCard, Visa en per overschrijving. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Wij garanderen je de terugbetaling van een artikel/artikelen, op voorwaarde dat ze in goede staat zijn gehouden. Tijdens het hoogseizoen en de solden kunnen leveringen langer duren.

Andere uitvoeringen

Chhatwal Jonsson Kussen Impal 50x50cm blauw