New

You are here

Kunstwerk Stockholm - 60×80cm - Zwart Frame

€79,99 
In stock

Op reservatie verkrijgbaar

klik hier voor meer informatie

Dit kunstwerk is met haar speelse figuur een toffe toevoeging aan je interieur. De combinatie van zwart met een naturel achtergrond geeft je de kans om Kunstwerk Stockholm in elk interieur te integreren. In welke ruimte je haar ook hangt, ze zal nooit onopgemerkt voorbijgaan!

Probeer Kunstwerk Stockholm ook zeker eens te hangen tegen een donkere muur. Het kleurencontrast laat dit design volledig tot zijn recht komen.

Combineer je Kunstwerk Stockholm met Kunstwerk Winter of Lissabon, dan krijg je een prachtig dynamisch duo.

 

AFMETINGEN

Lengte     60cm
Breedte     80cm
Diepte       4cm
This item is shipped per mail

Belgium and the Netherlands

  • €7
  • Free for orders over €59,99

* Is this items part of a larger order? Then the delivery rate of €65 may apply based on the total volume of your order. 

Other countries

Om een bestelling te plaatsen moet je ouder zijn dan 18 jaar. Wij streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en bij jou af te leveren. De levertijd is afhankelijk van het product en de door jou gekozen betaalwijze. De verzendkosten zijn verschillend per product (zie productpagina), afhankelijk van de grootte en het gewicht van je pakket. Je hoeft geen extra verzendkosten te betalen als je bestelling in meerdere pakketten wordt geleverd. Levering is mogelijk op thuisadressen of andere adressen in België en Nederland. Voor andere landen kunnen wij een offerte op maat opmaken. Bij het afrekenen kan je de levering kiezen die het beste bij je past. Betalen kan via Bancontact, iDeal, Maestro, Home-banking, MasterCard, Visa en per overschrijving. Je hebt altijd 14 dagen bedenktijd. Wij garanderen je de terugbetaling van een artikel/artikelen, op voorwaarde dat ze in goede staat zijn gehouden. Tijdens het hoogseizoen en de solden kunnen leveringen langer duren.